En ledig dag..

Då var hanna på väg till thailand, mm det skulle ju vara väldigt skönt mm jag är lite avis. Längtar som fan tills de här tentorna är över och det är påsk!
Träningen i dag gick skit men det kommer ju fler så varför gräva ner sig. Appropå fotboll så har vi ju träningsläger i helgen och i dag så var jag och inhandlade min luftmadrass och inte vilken som hellst utan en 163 bred x 208 lång och 47 hög. Den är jätte skön och det bästa av allt är tt man pluggar in den i elutaget och blåser upp sig själv på cirkus 3- 4 min, ivet är ju bra underbart i bland :)
I morron är det skola och vi skulle spela nåt spel på förmiddan och tenta genomgång på eftermiddan om nu läraren är frisk, hoppas hoppas. Funderar på om jag ska ta lite sovmorron i morron eller åka in till nio, blir nog att åka in till nio ändå..



Alex var inte sen att prova om den var nåt att ha. Och den fick godkänt



Den är ju sjukt stor och väldigt skön.

mm

Nu börjar dagens hårdjobb! Hörs i kväll.

Sommartid

Sommartid, inte min största favorit. Mest för att man förlorar en timme men plus för ljusare kvällar. Och detkändes lite latjo när solen fortfarande var uppe och klockan var sju..
Annars så har jag pluggat hela dagen. Satt mig vid tio och reste mig vid 17  men jag fick mycket gjort.
I morron inleds den sista ordinarie veckan i skolan och det drar i hop sig till tentor. Jag kör med inställningen att det bara är att gilla läget och göra det bästa och lära sig så mycket som det går. För sen är dt över då blir det nerförsbacke med åtta veckors lia. Det ska ju skrivas en rapport men det är lite lättare.

Vilket väder det har varit i dag :) åtta plus och massor med sol och det har smällt på bra. Förhoppningsvis så är snön borta till helgen :) Då det förövrigt lovas 12 pluss!

Go kväll

Lördag

A vad gött det ser ut! Att springa runt och jaga en boll på en sådär grön och fin plan. Nu var det ju konstgräs de spelade på men det är ju av mindre betydelse. Jag såg göteborg mot ldb. Och man blir ju sugen på att komma på gräs och lira :) Matche i torsdags spelades på grus och med underställ och extra t-shirtar och de omtalade grusstället för att inte tala om mössa och vantar, nej mitt tålamod med dåligt väder om mycket kläder är slut!
Lite glädje i mörkret är att vi ska ha träningsläger i sandsjöfors nästa helg. Och det innebär kanske södra sveriges godaste restaurangmat, massor med fotboll, massa härligt mys med laget och en kall gympasal men det kan man ju göra något åt :) Skoj ska det bli. Hörde något om en bordtennisturnering :)

I dag så har jag pluggat, det tog hela förmidagen. Sen ville vi äta våfflor men vi hade inget mjöl så vi gav oss ut för att skaffa lite, vi passade på att ta en sväng till rusta och öb (alex och mitt helgnöje) När vi kom hem och skulle börja grädda så hade våffeljärnet pajat, det blev inte varmt heltenkelt. Till historien hör att vi köpte det i tisdags och har använt det en gång. Japp får flashbacks till när vi köpte micron som inte fungerade alls.. Gahh man kan ju bli tokig för mindre.  Men alex lyckades fixa ett nytt men det var såklart väldigt "jobbigt" tyckte ica men det blev våfflor tillslut och de var mummsiga :)

Just nu snöar det sjukt mycket! Förut var flingorna stora som snöbollar nu är det mer normalt ihållande snöväder eller regnväder för det är svårt att avgöra ibland. Men nu får det räcka. Var är det där vårvädret som det har snackats om. Det är inte här iaf....

Ps. I dag firar alex och jag fyra år och tio månader, eller om man vill 58 månader.

fredag

Vet inte riktigt vad som hände med gårdagens inlägg men strunt samma.
Matchen gick väl ganska bra igår, vi spelade bra men det var lite stressigt i bland och vi hade många bra chanser men den ville bara inte in. Det blev förlust med 2 - 1 men det är inte hela världen, vi spelade ju bra så..

Nu är det tvättajm, dags att ta tag i semestertvätten som har översvämmat min tvättkorg.

I dag ...

I dag vaknade vi upp till en översvämmning av grädde i kylskåpet, kul men det var bara att skura...
Var i skolan och jobbade lite med logistikrapporten  på förmiddagen. Sen hämtade jag upp alex och åkte hem och myste lite. Plugga var jag ju tvungen att göra ändå men bara en lite stund.

Nu taggar jag för match i kväll, borta mot aneby. Det är ju bra väder så det kan bli riktigt kul. Det träliga är ju bara att det blir på grus, gahhh.

Våffeldagen.

Ahh nu är jag mätt och belåten. Vi har ätit samirbiffar med klyftpotatis och vitlöksås och nu har vi gjort våfflår. Vårt nya våffeljärn är superbra och med mammas smet var den perfecta kombinationen. De blev super snygga! Och inte minst jätte mummsiga :)
Annars så har jag varit i skolan och det var väl mer eller mindre meningslöst men vi hade kul iaf. När vi kom hem så städade vi och det var väl tre veckor den vi gjorde det så det var nästa kul.

Jag köpte ju nya skor i måndags, vita nike sneakers. I dag har jag äntligen impregnerat dem så i morron kan jag äntligen använda dem :) Glad är jag :)

Tittar på greys aa det är ju så bra!! :)

   

Tisdag

Nu var det ett bra tagsen jag skrev nåt här så jagär lite ringrostig, tror jag iaf.

Semestern var underbar och jag har haft riktigt kul :) Vädret var jätte bra, så när som på en dag men det gjorde inte så mycket. Hinlen hade inte ett moln så man kan inte vara annat än nöjd. Jag spendereade veckan med att sola, äta gött, slappa, äta mycket glass ja mycket mer behöver man inte göra på semestern. Nu är det dags att planera nästa tripp den blir med alex nånstans varmt i sommar :)

I dag så gick jag upp ganska skapligt (8.00) Fixade i ordning mig och pluggade lite. Vid halv elva så åkte jag till nässjö inredningar och träffade janne som är inköpschef där och vi pratade lite om vad jag ska göra när praktiken börjar. när jag kom hem så var det dags för plugg igen. Sen vid tre så hade jag tid för akupunktur och det gjorde ovanligt ont men det är nog bra, knaske? Sen hämtade alex up mig och vi åkte till ica och handlede ett voffeljärn och lite annat. Man måste ju äta vofflor när det är voffeldag i morron. Och där är vi nu ungefär..

I kväll så blir det träning och i morron är det skola igen.
Nu är det mat.





Härligt var det :)

hemma

Nu är jag hemma:) Det har varit en riktigt gödig vecka med massor av sol, glass och mummsig mat :) Brun har man blivit med och det är ju gött! Och för ni som undrar om jag legat på latsidan så har jag inte gjort det, vi har bott högst uppe på ett berg så det var bergsklättring ner till stranden, gött med lite motion :) Aahh mer sol tack!

Grattis ifk nässjö till sm-guldet :)

Dan före dan

Så nu börjar jag se en ände på allt.. Jag har pluggat, gjort i ordning mig, röjrunt i garderoben efter nåt att ha på mig, letat efter en lämplig väska och packat väskan, den är dock inte stängd än och alex är inte här så jag vet inte riktigt hur det ska gå.... Känns som jag har tusen saker till att göra men jag tror jag skiter i den och går på semester, det låter bra tycker jag.
Sitter och tittat på operah och brad pitt, har jag tid med det här? Jag vet inte men jag tar la mig tid:)
Nej nu fick jag dåligt samvete plus att jag måste åka om 20 min.

Bye

Mitt i veckan igen..

Fasen det är svårt att packa även fast man har en list att gå efter, det är alltid nåt som fattas eller nåt som slinker med som inte skulle varit med från början. Men så är det riktigt kul också:)
Annars så vara jag i skolan på förmiddagen skulle väl varit där på eftermiddagen med men jag åkte hem och pluggade istället och det var väl spenderad tid. Annars så har dagen varit lugn. I morron så blir det skola på förmiddagen, vi ska arbeta med vårat projekt, sådär kul men det går framåt. På eftermiddagen så ska jag på akupunktur och sen rundar jag av dagen med fotbollsträning. Och på fredag bär det av hemmåt :) Yay :)

Ska väl röja upp oordningen på sängen.

Natt

mm

Nu har jag varit på akupunktur, handlat och hämtat min bikini från nelly. Och den var lika snygg som väntat ännu snyggare blir den när man får lite färg :) Bikinitrosorna är kanske lite stora men det kanske kan fixas. Får tänka på saken.
Ska ta en bild på den sen.

Ganska onödigt inlägg men va skjutan..

Tisdag..

Då var den jobbiga delen av den här dagen avklarad. Kap sju är smmanfattat och klart, gud vad skönt det känns:)
Nu väntar jag på att alex ska komma hem och att vi ska äta lite mat.
Känner pyttelite i halsen i dag, men det känns inte så farligt ändå så det blir träning i kväll. Vill ju inte bli sjuk nu när jag ska åka och semestra på lördag:) Fasen vad sugen jag är efter att lapa sol och äta gött och bara slappa :) I love it!
I morron är det tänt att mestadels av packningen ska packas, woohoow :)

Nu är det mat.

En rolig söndag, det är ovanligt..

I dag har det varit ännu en lång dag. Den började kl 06.00 då klockan ringde. jag startade dagen med pizza, en riktigt bra start:) 07.05 kom qollan och plockade upp mig och det bar av mot tranås 09.00 hade vi värmt upp och var redo för avspark. Trevligt var att mamma och pappa hade gått upp i ottan för att komma och titta :) Jag börjad matchen på bänken (tyvärr) men kom in efter en 20-25 min spelade väl tills det återstod lika mycket. Men det gick hyffsat för mig tyckte jag, kunde la gjort en bättre första halvlek men ett mål blev det och det var gött. Målet var så öppet att till och med jag inte kunde missa:P hehe. Vi var riktigt grymma i dag, torpa hade inte en suck. Så det var riktigt gött med tanke på förra matchen vi spelade. Det blev seger med 3- 0. Återigen så glömde jag något, förra matchen var det shorts och i dag glömde jag sporttop. Hur skjutan kunde jag glömma det? Började seriöst fundera på att tejpa men jag hade tur och emelie hade med sig en extra, Tack tack och dagen var räddad

På vägen hem blev jag riktigt seg och jag sov ganska gott i baksätet. Så eftermiddagen blev väldigt lugn. Vi tog en tripp till rusta där jag handlade lite till semestern, det blev herbal schampo och balsam, ldb duchkräm och hudkräm och en sollotion. Nu är det bara brillorna som fattas och de ska kirras på fredag.

Jag har börjat packa lite lätt nu har lagt ner alla underkläder och bikinisar etc. Plockat fram sokr och kjolar,shorts och träningskläder, ja jag ska träna. Jag har packat in skorna och lagt schampoflarror med mm i matchande påsar:) hehe de är super snygga. Har även sytt i hop min strandväska som var påväg i bitar. Så nu känner jag mig hyffsat på g. Måste gå över packlistan lite mera noggrant så jag inte glömmer nåt, för de vore ju hemst?..


Kakan vi bakade var riktigt mummsig men ganska mäktig men den kan jag verkligen rekomendera! Hallonsåsen tillvar pricken over iet. Vi har massor kvar så vill ni ha är det bara attsvänga förbi.



Dags att börja tagga för skola i morron..

   

Jag är en trött tjej...

Vilken intensiv dag det har varit. Alex och jaf känner oss ganska så matta och gör trötta... Vi är proppmätta och maten står oss upp i halsen, det har varit semla, muffin,pizza,kladdkakor x 2 och mer mat.Jag är absolut inte hungrig, det kan jag säga.
Marie, laila och bosse har varit här och hälsat på. De hade med oss presenter till oss :) Vi fick en jätte fin grå kruka av merie och en kaffebryggare av laila och bosse, tackar tackar. Krukan står i fönstert och gör sig snygg och kaffebryggaren är invigd och den kokar gott kaffe.
Marie hade med sig min resväska så i morron så kan jag börja packa :) Det låg en suprice från mamma i väskan i form av en kokbok :) Tackar:)
I morron ringer klockan straxt innan sex, vid 07.05 hämtas jag upp för vidare färd mot tranås och träningsmatchande mot torpa ais. Mamma och pappa bestämde sig för att gå upp i ottan de med och ska åka och titta. Förhoppningsvis så kommer elsa och ester med men det ska jag nog inte hoppas på men det skulle va kul :) Gud vad jag är trött...

Här kommer lite bilder.



Bryggare :)



Kruka :)



En sliten krigare..

Mumma...

Ett recept på god mat och en bra början på en mysig kväll:)









Gladre kan man ej vara :)

I bakartagen

Det visade sig att det fanns fler som hade hörttalas om brödlev bla mamma men jag tycke rfortfarande att deet är ett väldigt onödigt ord..

I dag har det varit en riktigt bra dag. Jag fick mycket pluggat på förmiddagen, det kändes gött. Sen åt jag och fixade i orning litehär  hemma. Sen bar det av till akupunkturen och det var en skön halvtime. Sen hände det bästa (hittills iaf) Jag fixade Lia :) Yaaayyy Så jäkla skönt! woohoow Så glad är jag :)
Nu har jag hämtat upp alex och vi har börjat del 1 av vårt bakexperiment och det ser bra ut :) Det blir en härlig chokladkladkaka med chokladglasyr och till det serveras det hallonsås gott va:D Men vi får inte smaka i dag för det är tills marie och co kommer i morron. Lovar att komma med en utförlig recension och bild.

Bye

Brödlev????

Vad skjutan är brödlev för ord? Men det är tydligen ett ord som används flitigt här i småland för både alex och jag har blivit "dumförklarade" när vi hörde ordet och undrade vad det betydde. Kanske ska berätta vad det betyder med, det betyder samma sak som limpa. Brödlev-limpa humm ja jag kommer fortsätta använda ordet limpa.

I dag hade vi ännu en lerig träning uppe på skogsvallen. Men det blev en väldigt bra träning trots så många borta. Förhoppningsvis så fortsätter alla som är friska att vara friska och de som är sjuka och skadade blir friska så att vi kan träningsmatcha i helgen...

I morron är jag ledig och då väntar plugg, akupunktur, bakning, lite sömnad mm och sen en riktigt mysig myskväll med alex och gödig mat :)

Nu är det sporten så, god kväll.

Tvättmaskiner, de tillhör ett eget släkte.....

En låååång dag med skola och ett större tvätt kaos, maskinerna ville inte fungera som de skulle och de stannade mitt i programmet. Men nu är det avklarat och utrett. Och det hänger tvätt precis överallt, suck, för att ta hand om allt i morron..
I dag fick jag äntligen min bikini, den satt bra och var super fin.Den är blå och vit med ganska breda ränder. Överdelen var kanske lite stor runt om men lite liten över brösten men det är inget som stör. Så jag är nöjd :)
I morron är det skola på förmiddagen och sen på eftermiddagen blir detnågot annat :) Ledigt allafall. Sen träning på kvällen.

Nej nu ska jag ta och varva ner och lägga mig.

Go natt.

Ledig i dag men ruggit effektiv:)

Nu har jag sammanfattat kan fem i logistiken och det känns riktigt gött måste jag säga! Tänkte att jag skulle hunnit med ett löppass på gymmet innan träningen i kväll men det verkar som mina vader inte allas är sugna på det så jag får väl stå över då...
Måste ta tag i uppgiften tills på torsdag i logistiken och ta och ringa efter lia, Jag har hört att det ska va riktigt tufft just nu. Det är många företag som inte har möjlighet eller får ta in för facket så vi får se om jag lyckas..
Nu har jag börjat drömma om våra semestrar på gran canaria när vi var små..Åååå de var så gödiga :) hehe.
Jag ska ju kampera med syrran en vecka och det ska väl förhopningsvis gå ganska smärtfritt, vi får väl se om det kan lyckas. Vi har ju faktiskt bott i från varandra i ett och ett halvt år så en vecka borde vi ju klara.

Nepp nu ska jag äta.

Bye

1/3

Vi städar och lagar mat. Inte så kul kanske men det passar väl bra att göra det så här på en söndag eller äta måste man ju göra varje dag men men. I dag så har jag varit upe länge känns det som äda sedan nio :) Jag har hunit sammanfatta kap 4 i logistiken så nu är jag i kapp.
Jag trodde jag skulle va döstrött i dag och ova länge men icke. I går så var det ju första träningsmatchen för året och sedan melodifestival mys/ utgång hos yving. Matchen var väl inte den bästa premiär matchen kanske men den var på konstgräs och det var hyffsat bra väder och sol så man får väl vara nöjd med det. Det blev förlust med 4-0 men det var faktiskt lite bättre än vad resultatet säger. Sen vid åtta så träffades vi hos yving och kollade på melodifestivalen och åt exotiskplanka och förfestade lite lätt, vissa alla fall. Sen vid 12 så fick vi rycket att vi skulle ut och se vad nässjö hade att erbjuda, hade dock inga större förväntningar.  Väl ute så var det litet occh trångt men jag gick ut med anna, line, sandra och yving så det belv kl ändå även om det var ganska mycket lustigt folk där :)  Det känns som nu har jag sett det och behöver väl inte se det igen.




I dag är det ett årsen fia dog... jag saknar henne!

Bye

RSS 2.0