Näst sista dagen på det här året

Ja det är dan före dan då det blir nytt år, och det ska ju firas. Alex och jag kommer åka till pontus och alexandra i karlstad, eller de ska ju åka med oss upp i bilen. I morron vid 10 tiden  bär det av uppåt, det ska ju inte bli så jätte kul att åka bil men jag kan ju sova eller nåt :)
I dag har min fräna pojkvänn ( som han vlill kalla sig själv) uppdaterat min telefon , så nu ska den förhoppningsvis inte dö mer. Håll tummarna.
Jag har provat mitt nagelkit från mavala som jag fick av alex i julklapp. Det anns allt man behöver i det överlack, underlack, torka fort lack mm. Det blev jätte bra och det var lätt att få på (speciellt när mamma gjorde det). Snyggt blev det!
Just det har börjat fila lite på nyåsrslöften och jag har ett klart.

God natt och sov så gott.

Outfits.

Måste bara visa mina outfits på julafton och annnadagsbalen. Här kommer dem!



Julafton.



Annandagsbal.

update.

Nu har det gått några dagar igen. Vad har hänt då? Jo hannas lag vann kristbergs cupen, grattis. Vi var ute på annandagsbalen och det var den bästa utekvällen det här året. Sjukt kul var det!  Väntar på lite bilder, nice :) Sen blev det en slappis och lite bakis lördag med en tur på stan och inte så mycket mer. Och i dag så har alex och jag varit runt och fixat lite ärenden.
I morron så ska vi förhoppningsvis träna, har ju varit förkyld hur länge som hellst nu. Men i morron ska det bli av. Sen ska vi träffa pontus och alexandra och planera nyår.
I dag så köpte jag den snyggaste och coolaste (inte varje dag man snvänder det ordet) sporttoppen i den här stan med omnejd iaf. Det skulle blivit två, en rosa med, men jag fick hejda mig och nöja mig med en.



Snyggare finns nog inte!



Här är några av alla de julklappar jag fick. Jag måste varit riktigt snäll i år, för jag fick flest :)

Juldagen.

Vart tog dagen vägen? Förmiddagen paserade lungt förbi. Men på eftermiddagen hände det dessto mer. Först väntade det kalkon vid 15 och lite senare vid 18 var det julbord hos mormor och morfar. framåt tio tiden så åkte syrran och jag till östen och handlade lite, sen åkte vi hem till henne och tittade vad som hänt sen sist. Hanna instalerade sina nya ankor i badrummet och de verkade trivas som fisken i vattnet :) Hittade eventuellt en klänning att ha på mig i morron kväll.
I morron så blir det fotboll hela dagen i borensberg. Mamma, pappa och jag ska dit och titta.

Ska lägga upp lite bilder på mina klappar. jag fick jätte många och jag blev super nöjd:)

God jul och grattis!

Grattis på födelsedagen pappa :)



Nu sitter vi och väntar på lite julmat och sen kommer tomten :)

Stressigt värre..

Vart tar tiden vägen. Det har gått i ett sen i lörgas förmiddag. I söndags blev det en sväng på stan och sen så firade vi alex födelsedag. och i går så var vi i linköping hela dagen, sen så han jag med en fika med lisa och det var mycket trevlig :)
I dag har alex och jag gjor stan igen och handlat det sista. Gud i år satt det hårt åt alltså, ett tag så trodde jag att vissa personer skulle bli utan. Men nu har alla en julklapp :)
I kväll har jag slagit in alla paket, gud vad många det var. Sen kom pappa, kan du slå in farmors present så då fick jag göra det med. Så nu slår jag inte in en klapp till!
Nu måste jag vila..

God Jul på er allihopa :)

Trött

Sammanfattning: jag är trött efter aööt farande i dag men jag kanske ska in till alex senare i kväll så jag måste hålla mig vaken en stund till. Får de hur det går med det.
Nu ska jag borsta tänderna.

God natt.

Granen åkte ut med huvudet förre!

Då var vi nästan packade och klara. Bara lite småsaker kvar. Och i morrpn bär det hem, det ska bli sköönt.
Efter mycket tjat och några svärord så har jag fått lite klarhet i var min klänning är. De är på väg hemm till varv och det är ju bra, för då kan jag ju få tag i den :) Men fy f'%¤n vad otrevlig stylebystars.com kundtjänst är. Det man ber dem om att göra det vägrar dem i princip och de skyller på varandra hela tiden. Och de kan inte be om ursäkt heller. Dryga j#%¤a stockholmare. Gahh. Nu ska den ju bara passa också. Annars så får den åka tillbaka.
I kväll har vi packat ner granen. det fanns bara ett sätt att göra det, vi klippte ner den i småbitar och slängde den i en soppsäck. När vi hade plockat bort ljusen och alex började klippa av grenarna så tog det inte låg tid förens alla barr var borta och låg på marken. Här kommer lite bilder på specktaklet.




Spana in hur barren falller...


Så vacker blev den.

Trevlig kväll på er.

pyssel och en massa stök.

I dag har jag fullt upp. Jag håller på och packar vad jag och alex ska ha med oss hem över jul och nyår. Och det går ganska bra, har bara lite småsaker kvar.
En possitiv överaskning var att min almanacka kom med posten i dag :). Den blev bra. Vet inte riktigt vad jag tycker om färgerna men det funkar.
Men min klänning har inte kommit än. Jag fick tag på en vettig människa på style by stars och hon skulle se till att nån hörde av sig. De har skickat den men hon visste inte till vilken adress, alltså här eller till varv. Men än har jag inte fått nått mejl...
Vi har även hunnit med att stripppa granen på sina kulor. Den måste ut för den barrar något otroligt mycket. Det är mer barr på golvet under granen än på den. Men vi har sån sjuk otur för alldeles nyss så körde de i väg med kontainern. Vi hade ju tänkt dumpa den där... Me har vi tur så kommer de tillbaka med den, hoppas!
Har fortfarande stor julklapps panik. vad ska jag göra?????

Min dude fyller 23 år :)

I dag fyller den här filuren år :)



Grattis älskling!

jag är lite sjuk...

Jahop då har alex smittat mid med hans förkylning, tackar för det.. Gahh jag får ju aldriv vara helt frisk, hehe. Men det får väl över så småningom.
I dag var ju mormor och morfar här. Vi började med en tur på stan sedan åkte vi hem och lagade mat, Det blev super gott :) Sen satt vi och pratade och fikade, mysigt var det! Fast jag trodde de hade missat gå av tåget i förmiddags, jag var på väg att haffa en tågvärd för att hjälpa mig leta rätt på dem. Men de kom tillslut, hehe.
I dag har alex klippt sig och det blev jätte snyggt! men det tog en stund, 50 min för en kille?
Och i morron är det en väldigt speciell dag, det är alex födelsedag :).   Jag är väldigt nöjd över mina pressenter till alex och jag tror att han kommer bli väldigt nöjd och glad. jag kan inte vänta! Det är lite surt bara att jag går i skolan hela dagen. men vi har hela kvällen på oss att fira.
Nu måste jag titta på bonde söker fru igen. Vilket bra program!

Bye

En bra dag.

Äntligen hamma efter en låång dag i skolan. Jag trodde aldrig den skulle ta slut. Den började med prov 1 av 3 och det gick väldigt bra, jag fick 51 av 60 så jag är nöjd. Sen fick vi reda på resultatet från vår inköpstenta och den fick jag fyra fel på. Högsta betyg blev det iaf :)
Jag hann med en rund apå stan innan jag åkte hem och jag hittade något som jag tror kommer bli uppskattat. Sen svängde jag för bi kvantum lite snabbt.
Nu är jag hemma, äntligen. Men jag har fortfarande masssor kvar att göra. Måste städa lite och laga mat, gah jag är trött på att laga mat, ska bli skönt att komma hem till mamma och pappa och en diskmakin :) hihi. Och i kväll blir det alex och min favvorätt ungsstekt falukorv, mumms vad gott.
i morron kommer mormor och morfar hit, det ska bli jätte skoj. Det var längesen de var här nu. Granen ser lite ledsen ut nu men den ska nog klara en dag till.
Gud vad trött jag blev.

Det är mycket nu.

Nu har jag tvättat, börjat städa lite, skrivit julkort, lagat mat, skrivit klart min stipendieansökan och pluggat affärsengelska. Jag är en bra bit väg med andra ord.
mejlade om minklänning i dag igen. De säger att jag bör få den den här veckan och jag säger att det är inte bra nog, vad då bör? Jag blev lite upprörd så jag hoppas att de snabbar på sig lite.
Annars så mår granen lika dåligt somm igår. Jag har dammsugit upp en midre skog under den i dag med.. Stackars den.
Alex hade sin första tenta av tre i dag och den ska ha gått bra, det var skönt att höra. Nu sitter han och pluggar inför nästa som är i morron, sen är det ett hopp tills på lördag då den sista tentan är. Lördag är ju också en dag att skriva tenta på?.
I morron har jag ett litet test i affärsengelska på förmiddagen sen väntar skola resten av dagen fram tills halv fyra. Sen måste jag handla och ta tag i resten av städningen.
Jag har börjat fundera lite smått på vad och hur jag ska packa för att få hem alla grejer som ska hem i jul.. Jag skulle nog behövt min stora resäska, men den är ju inte här så det får väl bli sportbägar (tack och lov för att jag äger några stycken) och plastpåsar. Eller så hyr jag en lastbil, humm.
Jag har inte ens börjat skriva en packlista! Det får bli prio i morron.
 

Vi hörs.

fefferkauchen.

Dagen forsatte med att jag satte i hop vårat pepparkakshus, med assistans av alex så klart. det blev riktigt bra faktiskt. Ja några smärre missöden blev det, Jag fick offra två stycken slikipotter/ar? Sockret som agerar lim blev en blandning av vit och grön plast och socker, hehe jag tror jag hann smällta ner en halv slikipott innan jag märkte nåt :) Fast i år så blev det inte smartoes på huset utan ahlgrens bilar fast granar. Tyckte det blev snyggt. Kvantum säljer inte smarties i lösvikt längre och jag orkade inte köpa en stor påse. Nöjd blev jag, eller vad tycker ni?

  

I morron så skajag städa för det är så j%#%a skitigt här. Ska försöka ragga en tvättid i veckan och sen skicka in min stipendieansökan. Sen ska jag ju plugga inför mini provet på tisdag. Sen väntar träning, den sista med ormaryd det här året.
Den här veckan kommer bil skoj, det händer nåt intressant varje dag. Det är så jag gillart!


Skit också, nu tappade granen en till kula. Vilket gör att vi är uppe i 10 tappade kulor i dag :(

Kom igen nu.

Nu är jag seriöst rädd för att våran gran håller på att kasta in handuken. I natt så har tre stycken kulor ramlat av granen, som tur var så gick de inte sönder. Men det värsta är att så fort man nuddar granen så barrar den tok mycket. Jag har dammsugit under granen i dag och det var drivor med barr. Den måste hålla fram tills mormor och morfar kommer på onsdag. Men jag förstår inte var det gick fel för vi har vattnat den hela tiden så den ska inte behöva må så där dåligt. Fast vi har ju haft den inne nu i tre veckor så det kan ju vara därför. Men kom igen nu och ryck up dig!

Nu är det dags för mat.

movie night.

Vi följde upp gårdagens succse med ett päron till farsa i las vegas, en riktig klassiker. Jag har nog sett den minst tio gånger, så bra så bra :)
Kvällsens mys middag bestod av potatismos och korv, hehe. Det var vad vi kunde komma på att laga och det vi var sugna på pch man ska ju äta det man känner  för :)
Vad händer annars då, just nu inte så mycket. lördagsnöjet i dag består av att jag försöker lära mig själv att göra en inbakad fläta av min lugg, och det borde ju inte vara så svårt men det är det. Jag får ju till en fläta men den blir inte så speciellt vacker.
Aa det är ju el clasico för tusan. Hur kunde jag missa det. Nu har jag inte tid längre. Slå på tv 4+! Gör det.

Kväller

Som en dröm!

Hittade nyss mina drömskor! :) Synd bara att de inte är adidas. Men de måste absolut testas!



Läckra va :)

I like it

Ligger i sängen med datorn i knät och lyssnar på gamla låtar, jag gillart! Fast jag slöar inte helt, jag letar ulklappar med, men de är väldigt svåra att hitta. Jag har iaf fått en idé till morfar så jag har väl fått lite gjort.
Alex sitter ute i vardagsrummet och pluggar så jag får vara i sovrummet. Det gör ingenting för då kan jag bara mysa som jag gör nu :)
Har varit lite duktig och pluggat till engelska testet på tisdag.
Funderade på om jag skulle åkt och kollat på min första bandymatch någonsin i dag men jag tyckte att det var för jobbigt att dra på mig en massa kläder och sedan stå ute och frysa så jag ställde in den idén.
Ska försök dra med alex ut på en promenad sen. Men jag tror det blir svårt för han är kraslig med ont i halsen och förkyld, tror han hade lite feber med. Men lite frisk luft skulle nog göra honom gott.
Jag har ont i min ljumske igen. det tycker jag inte om, Det har kommit och gått sen i höstas. Jag får lägga i en extra växel och köra lite rehab på den.
Det här är alex och min sista helg i nässjö för det här året. Vi har bara en vecka kvar här nu tills vi åker hem för jul och nyår. Sen är vi inte tillbaka här förrens 5-6 januari. Det ska bli riktigt kul att komma hem en stund. Jag älskar julen, har jag sagt dt förrut eller? Det bästa är ju allt mys, maten och jylklapparna.
Sen väntar ju tre födelsedagar. Alex nu på torsdag den 18, pappas på julafton och farmors den 4/1. Och nyårsfirande i karlstad, ett nycktert firande i år, Hur gör man det?  Då vi firar med två blivande föräldrar, Tror inte jag har sagt det innan här i bloggen (Pontus borde vara stolt över mig :) ) Vi ska fira med pontus och alexndra son ska få en liten knodd frami vår :)
Sen har vi ju nästan det bästa, en massa fotboll, Tyvärr är ju mit kag inte med, Men det finns ju massor att fotboll att titta på :) I love it, Men jag skulle vilja varit med, jag är avensjuk, ganska så avensjuk. But i live.

Snart dags att börja skriva en packlista för vad som ska med hem i jul. Kläder, skor, nessesär, blommor och massa anan stuff. Hihi jag längtar :)

Se you

Mys.

Alex och jag sitter och myser i soffan framför ett päron till farsa firar jul, vilken bra film helt i min stil. Mummsar på lite choklad, kan det bli bättre.

Ha en trevlig kväll.

fredag, det är min dag.

Nu har jag inhandlat byggsatsen till mitt pepparkakshus, så nu kan byggandet äntligen börja. Får se om det står färdigt i morron. Det blev ahlgrensgranar som får pryda huset i år, då kvantum inte längre säljer smarties i lösvikt (what's up with that?)
Appropå mat så servras det falsk fälskfilé hos oss i kväll. Kan vara sveriges enklaste och godaste maträtt.
Ska skicka iväg ett mejl och höra vad min klänning har tagit vägen.
Bye

En lustig dag.

Nu har jag tagit en lång varm dusch, det var välbehövligt efter kvällens fotbollspass. Det var en riktigt bra träning i dag med mycket kondition.
Annars så har jag haft en konstig eftermiddag. Jag har haft en sån sjuk magvärk hela eftermiddagen. Det har varit en sån där värk som har varit konstant men sen har det kommit sånna där attackaer som gjort att man bara vill sjunka genom marken. Jag vet i skjutan vad det var för nåt, när jag kom hem så tog jag två ipren och la mig på soffan och sen gick det över. Jag har inte haft så ont i magen på flera år. Det vill jag inte känna igen.
I morron är jag ledig och det ska bli så skönt. Jag tänkte att jag skulle börja plugga så smått för mitt engelska test på tisdag. Alltså jag måste få säga att jag är rätt grym på att prata engelska, dock är jag inte lika grym på att stava så det måste jag öva på. Det är en så där härlig känsla när man vet att man verkligen äger på nåt :) vad då ego, hehe.
Ska försöka fixa ett stipendium för resorna till och från mitt lia företag. Tåg och buss funkar ju inte de går så olika tider. Men två av kraven är att det ska vara trärelaterat och att man ska vara från småland. Och jag ska ju vara på ett företag som tillverkar plast. Hade det varit trä så hade det inte varit några problem. Men jag ska gör ett försök, jag får väl fjäska lite eller nåt.
Jag vill ha min klänning nu! Det stod att den skulle skickas igår så i morron ska det finnas en avi med i min post, annars är det nåt som är konstigt.

God kväll 

klappar, klappar, klappar överallt.

Min smarta idé på julklapp som jag pysslede med i eftermiddags gick tyvärr i stöpet. Den idén får jag ta en annan gång. Tillbaka till ruta ett. Men jag kommer nog på nåt minst lika bra.
När jag pratade med mormor i går så sa hon att hon och morfar hade gjort korv. De skulle ta ma sig en lång en när de kommer nästa vecka, bra va:) Jag älskar fläskorv, det är så sjukt gott, Men det ska vara hemagjord annars får det vara. Hehe förra året blev det få korvar så för att va säker på att får en så önskade jag mig en i julklapp :) hihi och det fick jag, men det behöver jag ju inte göra iår.
Jag har fortfarande inte gjort färdigt julkorten, funderar på att köpa färdiga istället.
Men något som jag har gjort är att jag har beställt min nya almanacka, äntligen. Jag kunde inte bestämma mig vilken färg jag skulle ta men efter myckt velande så bestämde jag mig för röd. Och det ska nog bli riktigt snyggt.

Onsdag

I dag har jag varit och träffat mitt liaföretag och min handledare. han var jätte trevlig, jag var jätte nervös men det gick skitbra. Vi bestämde vad jag ska göra under de fyra veckorna och så visade han mig runt i produktionen. Det ska bli jätteskoj! Har inte löst dilemat med hur jag ska ta mig dit än. Ska kolla upp om det går att få nån sorts stipendie för resorna eller nåt liknande. När jag frågade vilken tid jag skulle komma så sa han " Vi är här mellan sju och fyra, men du behöver ju inte jobba lika länge, du kan ju börja senare om du vill".. Eller nåt i den stilen :) När mötet var klart så åkte jag till a6 och ikea. Jag hittade den sista julklappen till alex, hittade en tröja till mig med :) Mer en så blev det inte.
Jag borde väl igentligen fixa färdigt mina julkort men jag har ingen inspiration just nu.

Oj jag glömde visst bort att jag höll på att skriva. Hehe

Håller på och fixar lite med en present till mormor och morfar. De kommer förresten hit om en vecka :)

tisdag

Sitter i skolan. Fick reda på resultatet på exporttentan i dag och det blev ett Vg. Gött :)

Hörs senare.

Nu är jag trött.

Träingsvärk. Ja det kommer jag ha i morron.

god natt

En lyckad förmiddag.

Nu är jag riktigt nöjd! Jag har fixat alex födelsedagspresent :) Lycka och lättnad. och jag är riktigt nöjd. Jag hittade lite annat smått och gott med, jag känner mig på god väg.
Åter till shoppingen.

Myssöndag

Dagen började med en sovmorron, det var skönt. Jag har ju nästan alltid sovmorron men helgen är speciell. I dag så har jag pillat med mina julkort, de är ännu inte färdiga men det sker utveckling hela tiden :) Känns gött att ha något at pyssla med när alex pluggar.
jag passade på att baka pepparkakor när alex satt och pluggade, fast han hjälpte till han med, han skötte ugnen och jag bakade dem. De blev riktigt bra i år, förra året så blev degen så kletig och den var svår och hantera. I dag gick det jätte lätt att baka ut dem, goa blev de med :)
I morron börjar en ny period med en ny kurs, affärsengelska. Och det ska vi läsa två veckor innan jul och två veckor efter nyår? Lite lustigt men kul med nåt nytt. En ny kurs som innebär ännu mera ledig tid, jag kommer va i skolan på tisdagar och torsdagar, alltså joba två dagar ledig fem, det är ju hellustigt. Jag kommer få en riktig chock när det blir dags för praktik vecka fyra.

Kanske blir ytterligare ett besök från hemmatrakterna i veckan och det gillar jag :)

Ännu en lyckad dag :)

Dags att summera dagen.
Vi kom i väg till könköping , det var inte så svårt att övertala alex. Och han åkte ifrån jönköping som en nöjd kille för han fick med sig ett par jeans och så köpte han en julklapp till mig, eller ett avgasrör som alex uttryckte det :) (jag är super nyfiken!) Och så köpte vi en julklapp till pappa. jag hittade en tröja och ett skärp till mig, Sen har jag bestämt vad mamma och mormor ska får i julklapp, ska bara inhandla det. Det blev några timmar på stan sen vände vi hemåt. Vi tyckte vi var värda pizza i dag så det blev det. Alex spenderade eftermiddagen med att plugga och jag tog en tupplur :)
Just det, jag provade på att göra en hemmagjord julstjärna igår. Det gick inte riktigt som jag tänkt mig. Ståltråden jag hade hemma var väldigt mjuk så den var svår att använda. När jag format den färdigt så såg den ju inte ut som en stjärna precis, men jag tänkte jag lindar på lite glitter. Totalt sett så ser den ut som en skadeskjuten fågel. Men det göt ingenting. Jag får helt enkelt köpa en i stället.
Jo nu glömde jag nästa jag köpte de här äpplena i dag. Det är typ som en liten snack låda, coolt va :) Köpte en grön till alex och en röd till mig. De är glansgare än vad bilderna visar. As snygga!





trevlig kväll!


En bra dag helt enkelt.

Då var det kväller, alex och jag har myst ner oss framför en film med lite mörk choklad och en drink. Mysigt som bara den. Mamma och gänget åkte hem vid halv fyra men innan dess så han vi me en tripp till rusta och mamma och hanna handlade som om de aldrig varit i en affär förut. Vi åt en av mina favvo rätter som är lergryte kyckling, sås och potatis. Det var riktigt gott, en hit! Hanna skulle ju givetvis ha glass med så det åt vi med :) lsa följde jumed i dag. Hehe hon är helt galen :) Hon fick se sin första julgran i dag och det gick mycket bättre än jag trott. Jag trodde kulorna skulle flyga men det var lungt. Elsa är mer som en katt en en hund, hon sitter på ryggstödet i bilen och balanserar, hon är tokig. Vi såg en reklam på tvn där en tjej förföljdes av en hund som bet henne i byxorna och var så där allmänt jobbig. Jo vad var det för ras då, jo en russel så klart, hehe.
När vi var på rusta i dag så hittade vi en julslinga med 20 lampor i för 10 kr, fatta 10 kr det är ju sjukt billigt. Var skulle vi ha den då. Jo alex kom på att i kunde sätta den runt spegeln i hallen, viken bra idé och det blev skit snyggt. Hanna var ju inte sen att haka på så det sitter väl en lika dan på samma ställe hemma hos henne med :P Förresten så glömde hon sin pepparkaksdeg här, hon föreslog att jag skulle skicka den på posten men jag vet inte :). Som jag ser det finns det två alternativ, äta upp degen eller baka den. Det blir nog en kombination kanske.

Som det ser ut just nu så ser det mörkt ut när det gäller min julklapps handling i jönköping i morron. Alex mer eller mindre totalvägrar. Han säger att han ska fixa sina klappar efter han gjort sina tentor, vilket innebär att han har tre dagar på sig från sista tentan tills det är julafton. Lycka till med det gubben. Men jag får lägga i en högre växel så kanske det går till slut. Vi får vä se hur det går.

Trevlig kväll.

yes..

Så nu är jag färdig. Så nu får de komma.

Torsdag kväll.

Nu är jag hemma från träningen, eller jag har varit hemma en stund. Det var en kul träning i dag, mycket spel med bra tempo. Jag fick tyvärr lite ont i ljumsken men det går väl över.
I morron vid tio halv elva snårt så dyker familjen upp. På agendan står en tripp till stan och så ska vi baka pepparkaksdeg. Jag har några svagheter men min största svaghet har jag för pepparkakor. De är så otroligt goda och jag kan inte motstå dem



De vaktar vårt hem med deras liv som insats. Och vi älskar dem för det!

Snart klar..

Då var sista maskinen i. Självklart så glömde jag ju två handukar och lite underkläder i udda färger, så jag fick sticka ner en gång till. Och nu hänger det tvätt överallt i lägenheten, på dörrar, skåp, gardinstänger, stolar, på köksbordet, på duschstången och tvättställningen såklart.
Funderar på vad jag ska äta innan träningen. Hungrig är jag så det är väl dags för mat snart.

Vi hörs.

Ångest, men äntligen klar.

Usch vilken ångest jag har. Vet i fan hur provet gick alltså, jag vet inte. När jag räknade poängen snål så kom jag upp över vg gränsen men sen kan man ju hal fel med.. Jag vill ha Vg på provet!! ( Vg är det högsta man kan få för er som undrar) Annars så sabbas mitt mål med att enbart få högsta betyg på allt jag gör i år... Jag vill ha ett sånt där stipendie när skolan slutar :)
Nu har jag varit ner och lagt i de första två maskinerna, så nu har jag 35 - 40 minter på mig tills jag behöver resa på mig igen.
Men jag har att göra, Jag måste komma på den perfekta födelsedagspresenten till alex. Och alla julklappar, jag har inte köpt en sak än. På lördag så blir det nog en tripp till jönköping. Alex var inte så sugen på det men det får nog bli då ändå.

I morron får vi besök :)

dan före dan..

Nu är allt pynt äntligen uppe. Och det är nystädat och fint :) Har inte hunnit ta några bilder än, men det kommer för det är så mysigt och fint. Men jag har några tomma platser som jag kan fylla, får se vad det blir :)
I morron är det sista tentan för året och det ska bli så skönt när den är gjord. Det har varit tok mycket att plugga på så jag hoppas att allt sitter nu.. Är nog lite nervös tror jag...
Även fast jag i princip bara pluggat i dag så har den inte varit tråkig. Alex kom hem tidigt i dag, även fast vi sitter på varsit håll och pluggar så är det gött att han är hemma.
Vi fick ju varsin chokladkalender av mamma. Men jag råkade lägga dem på micron när vi tinade kyckling eller nåt och alex låg underst, så den smållte ju så klart och sen när den stelnade så blev den hel konstig. Så vi får nog köpa en ny, för den han har nu smakar konstigt.

Tillbaka till böckerna..

Bye

Give me more..

I dag skulle vi pluggat som tokar, nu blev det inte riktigt så men jag fick en del gjort och det är väl ganska bra. I morron får det bli ändring på det. I stället så blev det en trip till gymmet men det gick väl inte tok bra, mina lår och rumpa är så himla stela och har träningsvärk. Men känns det bättre iaf.
Nu måste det hända något roligt snart annars så blir jag tokig! Min klänning får gärna komma i morron. Det får gärna ta och bli fredag och fredag innebär besök av pappa, mamma och troligtvis hanna och elsa. Och sen så väntar alex och min nya helg tradition mörkchoklad och drinkar. Det är mumms gott vill jag lova. Nogåt annat som jag vill göra är att shoppa julklappar, jag är ju ganska bra på det och man måste ju öva för att bli bättre. Och det finns väl inget som hindrar mig från att börja i morron men det är väl smartast att börja efter tentorna annars så kommer jag få svårt att koncentrera mig.
I morron kommer nog tomtarna att plockas fram, det ska städas iaf för det var längesen. Det är dags och tvätta med, men när? Alex är inne på sina "dåliga" strumpor och då är det dags.

Tillbaka till mina bestyr

Första tentan avverkad.

Veckans första tenta är gjord. Gött! Den var inget svår heller så det känns som att det ska gå bra det här. Har satt igång med pluggandet till torsdagens tenta, men den är inte lika lätt, tyvärr.
i går så drog ju träningen äntligen igång och det känndes helt ok. Kul var det iaf:)
Fuderar på om det är dags att tra sig till gymmet nu eller om jag ska plugga lite till?

Bye

munday

Hej..
I dag tog jag en ledig dag för att plugga till proven vi har den här veckan, och det har gått helt ok känns som jag kan det nu, inköpstentan iaf :) Har hunnit med lite annat smått i dag. Typ satt upp julgardinerna i köket, tvättat mina nya jeans som jag typ inte använt på en månad.
Hittade äntligen avsnitten av the hills, så det har jag suttit och glot på.
Det är typ världens tråkigaste väder här i dag med bara regn och en massa dimma. Jag får inte in julen när det är sånt väder.
Sitter och längtar tills jag får åka i väg och träna ikväll...Det ska bli skoj.
Vad ska jag göra nu? Jag skulle kunna beställa min nya almancka men jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha på framsidan, så jag får nog vänta en stund till. Eller ta hjälp av alex eller nåt.
I need some fun! Fan vad nässjö är en tråkig stad!

det får bli ett till avsnitt av the hills, Eller så kanske jag skulle ta och plocka fram resten av julen?

RSS 2.0